Fino alobal extra silný 20m

Kód: 142437
Neohodnotené
€3,22
Skladom (>5 ks)
Použitie alobalu v kuchyni - užitočné rady a tipy
Vďaka alobalu môžeme udržať zeleninu čerstvú aj po dlhšiu dobu, pretože ju ochráni pred vonkajšími vplyvmi. Pozor si musíme da

Detailné informácie

Podrobný popis

Použitie alobalu v kuchyni - užitočné rady a tipy
Vďaka alobalu môžeme udržať zeleninu čerstvú aj po dlhšiu dobu, pretože ju ochráni pred vonkajšími vplyvmi. Pozor si musíme dať na kyslé druhy zeleniny, ktoré môžu reagovať na hliníkovú fóliu a následne zhorknúť.
Pred pečením alobal najskôr potrieme zvnútra tukom (maslom alebo olejom), aby sa k nemu zapekaný pokrm neprilepil.
Pri grilovaní môžeme alobal použiť na prípravu mäsových špízov (budú mäkké a šťavnaté), alebo ako podklad pri grilovaní mäsa, rýb, údenín a zeleniny (aby do ohňa nekvapkal mastenec).
Pokiaľ pripravujeme špízy v alobale, zabalené balíčky pokladáme vždy „uzáverom“ nahor a umiestnime ich do tesnej blízkosti tepelného zdroja. Vhodné je mäso a zeleninu nakrájať na tenšie plátky, rýchlejšie sa prepečú a pustia šťavu.
Z alobalu si môžeme vytvoriť originálnu formu na torty alebo cukrovinky. Odstrihneme kus alobalu a prehneme ho. Potom ho rôzne krútime a tvarujeme. Nakoniec spojíme okraje.
Alobal je výborný aj pri príprave koláčov. Plech vyložíme alobalom a naň nalejeme cesto, vložíme do rúry a pečieme. Alobal nám pomôže, aby sa nám neprepiekli okraje koláča.

Dodatočné parametre

Kategória: Alobal, potravinové fólie, papier na pečenie
Hmotnosť: 0.2 kg
EAN: 5900536352053

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola